Ralph Santolla, גיטריסט להקת Iced Earth לשעבר וכיום גיטריסט Deicide, הביא אמש דעה נחרצת לגבי סירובו של נשיא ארה"ב ברק אובמה לפגוש את ראש ממשלת ישראל נתניהו בביקורו הקרוב בארה"ב: "מה זה אומר על הנשיא שהוא מסרב להפגש עם נתניהו אבל יש לו זמן ל Beyonce? פשוט מביש."

בתגובה לכותב שביקר אותו על הדברים כתב Santolla: "תשמע איינשטיין, אמרתי שזה מביש שהנשיא שלנו לא יפגוש את ראש הממשלה של בעלת הברית הקרובה ביותר שלנו במזרח התיכון, במיוחד לאור מה שקורה כיום בעולם, ולמרות זאת הוא נפגש עם זמרת. זו לא מנהיגות, וזה בהחלט מראה שסדר העדיפיות שלו דפוק…כשאירן תתחיל להעביר פצצות אטום לאל קעידא תעדכן אותי עד כמה אתה חושב שהממשל שלנו טוב."

Santolla עדכן לאחרונה על הקמת Redscream, הרכב דת' מטאל שבו חבר גם Ola Lindberg, גיטריסט וסולן להקת הדת' מטאל השבדית הוותיקה Grave, אלבום הבכורה של ההרכב צפוי לצאת בקרוב.