Cory Smoot, הידוע גם כ Flattus Maximus, גיטריסט להקת Gwar הוותיקה – נמצא מת בביתו על ידי חברי הלהקה, זאת בשעה שהתכוננו לחצות את הגבול לקנדה במסגרת סיבוב ההופעות הנוכחי של הלהקה.
סולן הלהקה Dave Brockie פרסם את ההצהרה הבאה:

"בתחושה של אובדן עז וטרגדיה חברי Gwar נאלצים להודיע על מותו של הגיטריסט הוותיק והחבר האהוב Cory Smoot, הידוע לאלפי מעריצי מטאל בעולם כ Flattus Maximus.

Cory נמצא מת בשעות הבוקר בשעה שחברי הלהקה התכוננו למעבר הגבול. אין שום מילה לגבי הסיבה למוות וחברי Gwar המומים והרוסים ממה שקרה. בנקודה זו אין שום עדכון לגבי שאר סיבוב ההופעות הנוכחי של הלהקה, ואין לנו גם מושג לגבי תוכניות לעתיד. בנקודה הזו אנחנו עוסקים במותו של חבר יקר ואח שלנו, אחד מהגיטריסטים הכי מוכשרים במטאל כיום. אנחנו מבקשים מהמעריצים והמדיה שיכבדו את בקשתנו לפרטיות עבור אלו שסבלו מאובדן נוראי.
הצהרה מלאה תגיע בימים הקרובים, בינתיים השקיעו את המחשבות והתפילות שלכם ב Cory, משפחתו וכל האנשים שאוהבים אותו."