סולן Nachtmystium מספר הכול
Blake Judd, המוח מאחרי פרויקט הבלאק מטאל האמריקאי Nachtmystium העלה אמש פוסט בעמוד הפייסבוק שלו בו הוא מתייחס בין השאר למעצרו לאחרונה בהאשמת גניבה ואירועים שונים בהם היה מעורב, בין השאר אי משלוח סחורה של הלהקה שנקנתה ע"י מעריצים:
"שלום לכולם. אני בבית, בחיים ובסדר. האמת היא שהחודש האחרון לא היה סיפור גדול, אבל היה לי זמן לקצת משחבה ולקחתי כמה צעדים בתוך המוח שלי מהמקום שבו הייתי לאחרונה.
זה לא סוד שהתמודדתי עם צריכת סמים רצינית בשנים האחרונות (זה התחיל מלשבור רגל ולקבל מרשם ל Oxycodone מרופא ב 2009, זה לא התחיל מ "הי, אני רוצה להתמכר לסמים").
לגבי זה: מעולם לא ניסיתי להסתיר את זה, מספיק להקשיב למילים במוזיקה שלי וברור שעם זה התמודדתי. היום לעומת זאת אני נקי תודות למצב שאיתו נאלצתי להתמודד ואני אסיר תודה על זה שזה קרה – זה כנראה הציל את החיים שלי.
לגבי נושא המרץ' והכסף – אז כן, דפקתי הרבה ממכם בנושא. ואני מצטער, כשאתה מכור אתה מוצא את עצמך עושה דברים שהם לא באופי שלך בגלל שאתה משועבד למשהו שהוא חזק יותר ממך בנקודה הזו בזמן.
אני מתבייש עם מה שקרה לגבי זה כי לא רציתי לרמות אף אחד וזו לא הייתה כוונתי, פשוט כסף נעלם מהר כשסדר העדיפות שלך דפוק במקום שבו הייתי בשנים האחרונות.
הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא להחזיר כל גרוש ככל שאוכל בחודשים הקרובים, מתוך כוונה לנקות את שמי בעניין עם כל אחד מכם שנפל קורבן לנסיבות המצערות האלו.
אני עוזב את שיקגו מחר ולא אחזור לתקופה ארוכה. אני בוחר לבלות את החודשים הקרובים עם המשפחה שלי ולקבל טיפול בבעיות שלי עם סמים כי זו הייתה התחתית מבחינתי. נחתתי חזק, ואין לי כוונה לעשות הופעות או לנגן מוזיקה עד שהחיים שלי יחזרו להיות 100% בשליטה שוב.
אני בכלל לא בטוח שאמשיך עם Nachtmystium, זה היה דבר שעזר לדרדר את החיים שלי מעצם קיומו ומה שהוא מייצג…
לגבי כל אלה שלכלכו בפורומים ובתגובות שונות באתרי חדשות, והאנשים בחברת התקליטים Hells Headbangers שניצו לנצל את המצב הזה (החברה הדפיסה חולצות נגד Judd בהאשמה כי דפק אותם ועוד מספר חברות שונות), מה שאני מוצא שהוא לא רק ילדותי אלא גם מביך עבורם. אני נרגש לומר שכבר אין לי שום קשר איתם או עם אנשי האינטרנט הדמיוניים האלה שמדברים עלי כאילו יש להם מושג מי אני ואיך אני חי את חיי. זה שהם עשו את זה רק עזר להם להיות ברשימה הקצרה של אנשים שאין לי כוונה "להיות בסדר" איתם בהמשך, בלי קשר לבעיות השונות שיש לי עם עצמי.
זו הפעם היחידה שאתייחס לנושא הזה, אני לא אבזבז את הזמן שלי שוב על זה, החיים קצרים מידי מכדי לבזבז אותם על דברים כאלה. בכל מקרה – זה מה שיש לי להגיד בינתיים"