על המבורגרים ומטאל
Eric Spitznagel, כתב רשת MTV, ביקר לאחרונה במסעדת הבשרים האמריקאית Kuma's Corner בשיקאגו, בו מגישים המבורגרים מסוגים שונים – אשר כולם נקראים על שם להקות מטאל ידועות.
במסעדה, שהוקמה ב 2005 – מגישים המבורגרים בקונספטים מיוחדים המותאמים ללהקות, ביניהם המבורגר Black Sabbath, המבורגר Led Zeppelin והמבורגר Pantera.
במסגרת הכתבה התבקש Spitznagel לערוך מבחן טעימה עיוור בו הוא מתבקש לזהות שלושה המבורגרים שונים מהתפריט על פי המרכיבים שלהם – ולגלות איזו להקה מייצג כל המבורגר.
Luke Tobias, מבעלי המסעדה – מספר על הקשיים שבהתאמת המבורגר ללהקה:
"בגדול זה לא עובד טוב מידי. עשינו המבורגר ל Anthrax, והם המשיכו להתעקש שחסר בו רוטב HP. הקטע העיקרי שלנו עם הלהקות הוא – אתם ממש טובים בלכתוב ריפים ובלהופיע, זה מה שאתם יודעים לעשות, אנחנו עושים המבורגרים מזו**ים למחייתנו, תעזבו אותנו ותנו לנו לעשות מה שאנחנו יודעים לעשות."