Lamb Of God רוצים שכנים של עזה
להקת המטאל האמריקאית Lamb Of God פרסמה ידיעה נוספת הקשורה לסרט התיעודי אשר יצולם על הלהקה ועל מעריציה במהלך הופעתה הקרובה בישראל.
חברת הפקת הסרטים האמריקאית זוכת הפרסים סרטי 9.14, שיוצאת עם להקת Lamb Of God למסע ההופעות העולמי של הלהקה – שבמהלכו תגיע גם לישראל, מחפשת לסרט מעריצים מרחבי העולם עם סיפורים מעניינים:
""בעולם הפכפך, מוזיקה מאחדת אותנו" – זהו המסר של סרט דוקומנטרי זה, ולכן הפקת הסרט מחפשת מעריצים של הלהקה שגרים בקרבה לעזה, ומושפעים מהמצב הבטחוני באזור.
מטאליסטים מעוטף עזה – אם אתם מאזינים למטאל כמפלט מחייכם הלחוצים, אנו מחפשים אתכם!
אתם לא חייבים להיות המעריצים הכי-הכי גדולים של Lamb Of God, אך חייכם באזור מגוריכם צריכים להיות מעניינים, מעוררי השראה ומלאי מטאל."
כזכור Lamb Of God תופיע בתל אביב ב- 30.5 בהאנגר 11, תל אביב, ואליה יתלווה צוות הצילום של הסרט הדוקומנטרי אשר מעוניין לצלם את מי שימצאו מתאימים בתאריכים 27-31 למאי.
אם נראה לכם שאתם מתאימים, אנא שלחו מייל (באנגלית) לכתובת:
[email protected]