Megadeth מתחילים להקליט אלבום חדש
Dave Mustaine, סולן להקת Megadeth – עדכן לאחרונה כי הלהקה מתחילה בימים אלו להקליט אלבום חדש, הראשון שלה מאז צאת th1rt3en ב 2011, וכן עדכן לגבי מצבו הבריאותי – הכולל בעיה במיתרי הקול:
"רק רציתי לעדכן אתכם לגבי כמה דברים, כי אנחנו עכשיו מוכנים להתחלת ההקלטה של האלבום ה 14 של Megadeth.
בשבוע שעבר הלכתי לראות רופא אף אוזן גרון, כדי לברר מה המצב של הנזק שנגרם למיתרי הקול שלי לאחר הניתוח שעברתי, וגם מה מצב הצוואר שלי אחרי הניתוח שעברתי שם. בתחילה מסרו לי שיש לי איזה גידול על מיתרי הקול, ולא חשבתי על כך יותר מידי..למזלי, אם ניתן לקרוא לזה כך, הבעיה שיש לי במיתרי הקול היא כזו שניתן לטפל בה, וזה בעיקר עניין של לעשות תרגילים ולאכול נכון.
התחלתי לשתות מיץ אלו –ורה, כשאני לוקח גם כדורים לקיבה, ואני חייב לחתוך קצת בכמויות של דברים שאני אוהב כמו קפה. מכיוון שאני לא מעריץ גדול של דברים כמו Starbucks, שלא כמו Thor (הכינוי של Chris Broderick, גיטריסט Megadeth) או Junior (הבסיסט David Ellefson), אני לא לוקח את זה קשה מידי.
אני כן מבואס מזה שאני צריך לחתוך עם השוקולדים, ועם העגבניות (אין יותר ספגטי או פיצה), אבל אני נהנה מאד מסיבוב ההופעות הנוכחי של 20 שנה לאלבום Countdown, ועכשיו כשמתחילות ההקלטות של האלבום החדש בשבוע הבא, השירה חשובה לי יותר מאי פעם."