Beneath The Massacre – Evidence Of Inequity

- Comforting Prejudice
- Profitable Killcount
- Totalitarian Hypnosis
- Regurgitated Lullaby for the Borndead
- Never More
אוהבי הדת' מטאל הטכני מתבקשים להתעורר ולשים לב טוב לשם הבא – Beneath The Massacre, הלהקה הקנדית היא כנראה הדבר הבא בתחום והיא מצטרפת ללהקות ידועות ביותר מאותה מדינה, כמו Quo Vadis ו-Cryptopsy בראש הרשימה של להקות דת' טכני מצוינות. על הלהקה שמעתי לראשונה באמצעות המלצה מחברי להקת דת' טכני אחרת, Neuraxis, שגם היא מוצאה בקנדה. אני לא יודע מה יש במדינה הזאת אבל האנשים שם לא מפסיקים להנפיק אלבומי דת' מטאל טכני ברמה הגבוהה ביותר, וההמלצה של חברי Neuraxis, בעצמם מלהקות הדת' הטכני הטובות, בהחלט השתלמה.
ה-EP שלפנינו הופק ע"י יאניק סט. ארמאנד, שאחראי על הפקת מרבית להקות הדת' מטאל הקנדי וכתוצאה מכך מדובר באלבום מופק היטב, אבל מה שמדהים יותר מכל בו, היא רמת הנגינה של חברי הלהקה. זה מתחיל במתופף, ג'סטין רוסל הוא מכונת תופים עם אפילפסיה בידיים וברגלים. השיר הפותח "Comforting Prejudice" עובר במהירות אדירה מ-Blast Beats למעברים, לשבירות קצב, עד שאתה נשאר פעור פה ובוהה – מה בדיוק קרה כאן עכשיו? במקביל רצות הגיטרות מריף מהיר אחד וריף דמוי ג'אז שני, במהלך כל זה סולן הלהקה אליוט דסגאגנס שואג וצורח את הטקסטים של הלהקה.
לגבי הטקסטים, זה לא דת' אופייני, אן כאן תיאורים של מחלות ממאירות שיש לאנשים מרושעים, הלהקה עוסקת בפוליטיקה ובמערכות יחסים. זה נשמע יותר כמו מטאל/הארד קור, אולי בכיוון של Between The Buried And Me, אבל ללא ספק כדת' מטאל. אין רגע מנוחה ב-EP, חברי הלהקה ללא ספק כועסים על ההורים שלהם או משהו, אבל הם מתעלים את זה לדת' מטאל טכני ברמה הגבוהה ביותר ששמעתי, המלצה חמה.