1. Potala Palce
  2. Red Oracle
  3. Snow Lion
  4. Himalayan Sunset
  5. Shiva’s Dance
  6. Kailash –Jewel of Ice
  7. The Wheel of Life
  8. Milarepa’s Cave of Miracles
  9. Merdeka
  10. The Great Prayer

יובי מייזל ,זמר הפרוג מטאל הגרמני, חוזר עם אלבום סולו חדש ממש משובח עליו עבד במשך שנתיים. יובי מייזל שמר על הצוות המנצח שליווה אותו באלבום הקודם, ובמיוחד על הטריו של המתופף דניאל פלורס (Mind’s Eye), הגיטריסט מרסל קאנן (Sun Caged) והקלידן ויויאן לאלו (Lalu). מייזל כתב שוב את כל הליריקה, וכמובן הוא אחראי על הקונספט העשיר שמלווה את האלבום הזה בדומה לאלבום הקודם שהיה בעל קונספט מורכב ומרתק, את המוסיקה כתב הקלידן הצרפתי ויויאן לאלו.

הקונספט של האלבום עוסק בהרי ההימלאיה ,טיבט ובהסטוריה ובמיתולוגיה הבודהיסטית. האלבום מתאר את מסעו ההרפתקני של אדם בנבכי פסגות ההימלאיה עד להר קיילש, שם סוד מסתורי מתגלה. קיילש, מבחינת ההינדו ודתות בודהיסטיות אחרות, נחשב כמקום הקדוש ביותר בעולם. אין טעם לחשוף את כל פרטי הקונספט, שכן מי שמתעניין בכך (ואני ממליץ מאד), יכול לקרוא את הקונספט במלואו באתר של יובי מייזל.

ניתן לאפיין את האלבום כפרוג מטאל מלודי המשלב אלמנטים סימפוניים ואלמנטים של מוסיקה אוריינטלית. לאלו יוצר מעברים וליווים בקלידים המותאמים כשתי וערב לקולו של מייזל, ובמקביל כתב מוסיקה המשתלבת היטב עם הקונספט והליריקה של מייזל. הבסיסט ניימן והמתופף פלורס יוצרים רית'ם סקשיין מצוין לאורך כל היצירה ומפגינים שיתוף פעולה מופלא, בדומה לעבודתם ב-Mind’s Eye ו-Tears of Anger. היוניסונים באלבום הזה בין הקלידים והגיטרה מסוגלים להדביק לכם את הלסת לשולחן (שימו לב בשיר מס' 7, The Wheel of Life).

ההפקה של האלבום נהדרת, המיקס חד ונותן למוסיקה לגלם בצורה הטובה ביותר את כל המורכבות שיוצרים הכלים השונים. היה בהחלט שווה לחכות שנתיים לאלבום הסולו הנהדר שלוקח את הפרוג מטאל לכיוון חדש ומרענן ומעלה את הרף מבחינתו של מייזל לקראת אלבום עתידי. האלבום הזה הוא דוגמא לכך שקונספט ומוסיקה יכולים להשתלב יחדיו מבלי לגרוע מאיכות היצירה.